vineri, 9 aprilie 2021

Horoscopul dragostei, 12-18 aprilie 2021

Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Berbec:

Emanaţi fericire, vremea bună a venit în viața voastră sentimentală. Totul este simplu, valurile s-au liniștit și acum dragostea și tandrețea plutesc în aer. Sunteţi la începutul unei schimbări uimitoare. Toate semnele sunt bune, relația voastră decurge armonios și se îndreaptă în direcția corectă. Dacă sunteţi singuri(e), întâlnirile voastre vor fi frumoase și vă vor dezvălui exact așa cum sunteţi voi.


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Taur:

Climatul va fi benefic pentru dragoste. Aveţi ocazia să realizaţi ceea ce v-aţi propus sau să îmbunătăţiţi ceea ce vă nemulțumește. Partenerul(a) este într-o formă și dispoziție bună, iar evoluția este posibilă în cuplu. Aveţi o rezistență bună la oboseală și sunteţi pregătiţi(te) să faceţi față oricăror provocări care apar. Vă adaptaţi la o relație solicitantă.


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Gemeni:

Singuri(e) sau într-o relație, aspirațiile voastre sentimentale vor găsi ceva care să vă bucure inima săptămâna aceasta. Totul ar trebui să funcționeze ca mecanismul unui ceas. Uitaţi de conflicte și dezacorduri cu persoana iubită, sunteţi pe punctul de a avea o nouă lună de miere fără obstacole și cu beneficiul experiențelor din trecut. Niciun nor pe cer, atmosfera este foarte frumoasă și ar trebui să profitați la maximum de ea!





Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Rac:

Interacțiunea cu o persoană mai tânără vă va fi utilă pentru a vă reformula în mod eficient viziunea asupra vieții sentimentale. Vă proiectaţi propriile dorințe asupra altora. Acum este momentul să intraţi în dezbateri mari. Vă face o deosebită plăcere să arătați cu umor greșelile altora. Feriţi-vă totuși de anumite reacții. Aveţi grijă să nu greşiţi atunci când dezvăluiţi secrete!


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Leu:

Acordaţi-i mai puțină atenție persoanei iubite și mai multă vouă în această săptămână. Nu e vorba de egoism sau narcisism, ci mai degrabă de un echilibru care poate fi găsit între voi și cel(a) de lângă voi. Cum puteți fi fericiţi(te) dacă nu vă ascultați propriile nevoi și dorințe? Iubirea este doar cireașa de pe tort, esențialul stă în bunăstarea voastră pe care o oferiţi apoi celuilalt(eilalte) în povestea voastră de dragoste!


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Fecioară:

Încrederea se instalează în relația voastră de cuplu și vă încurajează să vă exprimaţi dorințele. În această săptămână, acest calm emoțional anunță armonie între voi și persoana iubită, dar și bunăstare, relaxare și plăcere. Planificaţi niște activități atipice care să vă scoată din rutină și să vă reamintească cum a fost la începuturile voastre.





Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Balanţă:

Eliberaţi-vă săptămâna aceasta; viața voastră sentimentală promite să fie grozavă. Jumătatea voastră vă iubește, iar modul lui/ei de gândire se potrivește perfect cu al vostru. Ajungeți la concluzii și la înțelegeri mult mai rapid ca înainte. Dacă sunteţi singuri(e), profitaţi de orice ocazie pentru a cunoaște oameni noi, chiar dacă la început nu vă încântă ideea de a vorbi sau ieși cu necunoscuți(te).


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Scorpion:

Întâlniţi oportunități într-un mediu destul de neașteptat. Luaţi inițiativă, afirmaţi-vă și acaparaţi ceea ce e al vostru și ceea ce meritați! Acum este momentul să vă lăsaţi ambițiile sentimentale să iasă la suprafață. Conjuncturile astrale vă sprijină în orice decizie aţi lua.


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Săgetător:

Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație, săptămâna aceasta veţi descoperi o latură nouă a persoanei iubite. Din fericire, este una plăcută. Dacă sunteţi singuri(e), unele legături din trecut reapar în viața voastră și e posibil ca unele sentimentele mai vechi să se trezească la viață.





Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Capricorn:

Dorințele reținute vă fac să vă pierdeţi răbdarea și vă determină să vă dezvăluiţi latura mai puțin plăcută în fața partenerului(ei) de viață. Asiguraţi-vă că limitele voastre sunt respectate, dar faceţi-o cu zâmbetul pe buze, nu cu țipete și nervi. Nu vă lăsaţi manipulaţi(te) de cei(le) din jurul vostru.


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Vărsător:

Viața voastră sentimentală este una bună, zâmbetul vă este mereu prezent pe față și îi/le uimiţi pe cei(le) din jur cu veselia voastră. De optimismul vostru nu beneficiază doar persoana de lângă voi, ci și viața profesională sau socială. Dacă inima voastră e în regulă, totul este în regulă. Dar, dacă sunteţi singuri(e), e posibil să resimţiţi o oboseală cruntă din cauza căutării nesfârșite a sufletului pereche.


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Peşti:

Dacă sunteţi într-o relație, planurile de viitor vor fi în centrul atenției. Trebuie să depăşiţi limitele relației voastre, aveţi nevoie de un pic de aer proaspăt și nu îl veţi obține decât dacă vă deschideţi spre orizonturi care vă vor permite vouă și partenerului(ei) de viață să nu vă împotmoliți și, mai ales, să recăpătați entuziasmul de la început. Dacă sunteţi singuri(e), flirtul e soluția!






Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Berbec:

Relațiile intră acum sub colimator. S-ar putea să îi vezi pe oamenii apropiați ţie în mod diferit față de cum obișnuiai să îi percepi. Acesta este un moment bun pentru a observa partenerii(ele) exact așa cum sunt, atât cu calități, cât și cu defecte. Fie vei remarca că eşti mulțumit(ă) cu ceea ce primeşti în relații, fie îţi vei da seama că există elemente care îţi depășesc limitele de îngăduire, iar aceasta va însemna sfârșitul unei asocieri.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Taur:

În această perioadă pot apărea probleme legate de bani. Ai dorințe puternice, în special pentru lucruri frumoase sau plăcute, care te constrâng să cheltuieşti. Dacă ai resurse reduse, acest lucru ar putea mări deficitul. Restructurarea finanțelor tale acum poate duce în cele din urmă la o valoare mai mare în viitor. Acordurile la care ajungi în acest moment pot avea efecte profunde.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Gemeni:

Fereşte-te de luarea de decizii părtinitoare și de amânarea la nesfârșit a unor acțiuni ce trebuie desfășurate. Emoțiile tale se pot schimba foarte repede, iar imaginația prea bogată poate să nu fie întotdeauna benefică. Este un moment prielnic pentru conversații, invenții, idei noi și schimb de informații. Eşti foarte receptiv(ă) intelectual, dar mintea ta poate fi neliniștită.





Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Rac:

Persoanele care vorbesc cu părinții și rudele lor se vor simți energizate din punct de vedere emoțional. Ziua de duminică este extrem de favorabilă pentru a scrie în jurnale, pentru a merge la terapie, pentru a vorbi cu amicii(ele), pentru poezie sau pentru a face ceva inovator. Cu toate acestea, nu ar trebui să ai prea multă încredere în deciziile tale, căci această perioadă este destul de confuză și ai putea să îţi formezi impresii greșite.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Leu:

Vei simți dorința de a scăpa de normal și de a explora teritorii noi, fără a avea un motiv real pentru această stare. O scurtă călătorie îţi poate fi de folos, atâta vreme cât nu vă întrerupe rutina într-un mod prea brutal. Se poate să te plictiseşti și să ai nevoie de ceva diferit pentru a îţi condimenta viața pe parcursul zilei de duminică.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Fecioară:

Vei fi mai sensibil(ă) atunci când comunici și când te gândeşti la problemele tale, semn că logica nu este la cote mari în această perioadă. Vei avea probleme în a te exprima, cu excepția ocaziilor când vei discuta despre emoțiile tale. Imaginația ta va ieși la suprafață și ideile vor curge fără întrerupere.





Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Balanţă:

Interacțiunile tale cu alţi oameni sunt mai grele astăzi, căci eşti hotărât(ă) să-i convingi să fie de acord cu tine. Acțiunile tale vor fi mai puternice decât ţi-ai propus și vei experimenta mai multă rezistență pe măsură ce încerci să îi/le controlezi pe cei(le) din jur. De asemenea, se prea poate să fii supus(ă) dorinței altcuiva de a te controla.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Scorpion:

Atracțiile puternice te mențin pe deplin implicat(ă). Plăcerile pe care le experimentezi astăzi sunt puternice și plăcute. Cei(le) din jurul tău tind să aprecieze demonstrațiile tale de putere. Nu eşti dispus(ă) la compromisuri, dar acest lucru nu reprezintă o problemă pentru că apropiaţii(tele) rezonează cu alegerile tale. Deoarece eşti sigur(ă) de preferințele tale, poţi obține ceea ce îţi doreşti.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Săgetător:

Flirtezi cu mare uşurinţă, reușind astfel să farmeci persoanele din jurul tău. Cel mai bine te simți atunci când ai pe cineva alături care să îţi împărtășească pofta de viață și cu care să te poţi distra pe parcursul zilei. Înflăcărarea pe care o radiezi îi/le va contamina și pe cei(le) din jur.





Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Capricorn:

Ocaziile de investiții pot apărea acum și se poate să te simți obligat(ă) să îţi asumi riscuri pentru a atrage câștigul. Acesta ar fi un moment prielnic pentru a cere părerea unei persoane avizate, căci eşti condus(ă) de motive subconștiente și s-ar putea să nu ai o perspectivă amplă a lucrurilor. Dacă te gândeşti doar la propriul beneficiu și ignori nevoile oamenilor din jur, vei avea de pierdut.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Vărsător:

Este o zi ideală pentru rezolvarea problemelor practice sau de afaceri și de asemenea pentru a solicita sfaturi de la oameni competenţi. Tranzitul Lunii în sextil cu Saturn este foarte avantajos pentru rezolvarea problemelor personale și cele din jurul casei, deoarece te ajută să te dedici complet sarcinilor. De asemenea, te vei focaliza pe asigurarea nevoilor familiei tale.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Peşti:

Legătura cu lumea materială este una dintre cele mai bune feluri de a găsi siguranță, în timp ce rutina și odihna te mențin sănătos(asă). Este indicat să alegi calitatea în locul cantității și să te conectezi la ceea ce este simplu și natural.