marți, 8 septembrie 2020

Horoscop 9 septembrie 2020

Horoscop 9 septembrie 2020, Berbec:

Berbecul are o mare realizare, miercuri, pe 9 septembrie. Va constata că este pe placul șefilor(elor) cu foarte multe idei. De aceea, ambițios cum este din fire, va căuta o metodă să le cânte superiorilor(arelor) și mai tare în strună, în speranța că vor primi o mărire de salariu.


Horoscop 9 septembrie 2020, Taur:

Taurii au nevoie de mai multă odihnă. O arată clar modul lor de-a privi viitorul, făcând totul să pară fără explicație și incert la orizonturi. Nu au de ce să se îngrijoreze, mai ales că în viața lor a apărut o persoană foarte specială, care le poartă de grijă.


Horoscop 9 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să se bazeze mult pe intuiția proprie. Vor căuta să pună în aplicare cele mai ingenioase soluții. Însă, trebuie să nu mai ceară încontinuu aprobarea din partea altora, pentru ideile ce le vin doar lor.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Cele 3 semne zodiacale norocoase ale lunii septembrie 2020

Taur:

După o perioadă cu adevărat interesantă pentru Tauri, iată că lucrurile par să devină din ce în ce mai frumoase pentru aceşti(ste) nativi(e). Pe plan sentimental, începeţi să iubiţi din nou oamenii - începeţi să renunţaţi la barierele pe care le-aţi construit în jurul inimii voastre, să vă arătați adevărata față și, cel mai important, să fiţi vulnerabili(e) fără să vă mai fie frică că veţi fi lezaţi(te).


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Recomandarea zilei de 8 septembrie 2020

Recomandarea zilei de 8 septembrie 2020, Berbec:

Ești în formă maximă și ai senzația că poți muta munții din loc. Păstrează din energie și pentru perioada următoare, nu o epuiza pe toată din prima.


Recomandarea zilei de 8 septembrie 2020, Taur:

Complicațiile apar când te aștepți mai puțin și nu știi cum să le faci față. Încearcă să-ți stăpânești emoțiile și să ceri ajutor din partea celor din jur.


Recomandarea zilei de 8 septembrie 2020, Gemeni:

Nu este cazul să exagerezi cu munca sau cu sarcinile suplimentare. Ia-o încet și nu te grăbi să termini tot ce ai pe listă. Este și mâine o zi.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





luni, 7 septembrie 2020

Horoscop românesc vechi

Horoscopul românesc vechi era strâns legat de caracterul simplu şi spiritual al semnelor din astrologie.


Ianuarie (zodia Ţapului):

Sunteţi abili(e) dar scumpi(e) la vorbă. Liniştiţi(te) la prima vedere, sunteţi cumpătaţi(te) şi ascunşi(se); nu oferiţi niciodată răspunsuri înainte să analizaţi foarte bine circumstanţele. Se mai spunea despre voi că sunteţi muncitori(are) şi generoşi(ase) dar vă îmbolnăviţi uşor. Vorbiţi mult dar uitaţi repede ce aţi promis.


Februarie (zodia Udătorului):

Se spunea despre voi că sunteţi amabili(e) şi smeriţi(te) şi că aveţi un caracter liniştit, puţin probabil să fiţi vreodată cruzi(de). Credeţi foarte mult în oamenii care vă înconjoară şi deseori aveţi de pierdut datorită naivităţii. Mulţi(te) profită de pe urma voastră. De obicei sunteţi primii care oferă o mână de ajutor. Vorbiţi mult şi aveţi o imaginaţie bogată dar nu trebuie să fiţi luaţi(te) întotdeauna în serios.


Martie (zodia Peştilor):

Se spunea despre voi că sunteţi sensibili(e) şi neîncrezători(are), conform horoscopului românesc vechi. Nu aveţi încredere în cuvântul nimănui şi sunteţi gata întotdeauna să întâmpinaţi vreo catastrofă. Sunteţi persoane comunicative şi amabile, care stăpânesc foarte bine arta vorbirii. Nehotărâţi(te) în iubire, râvniţi mereu la ceva mai bun. Suferiţi deseori din cauza nesiguranţei şi vă temeţi să spuneţi ce gândiţi.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Horoscop 8 septembrie 2020

Horoscop 8 septembrie 2020, Berbec:

Este o zi importantă pentru nativii(ele) acestei zodii mai ales din punct de vedere sentimental. Vă aşteaptă o surpriză frumoasă din partea persoanei dragi. Universul aduce veşti bune şi în plan material. La locul de muncă, aveţi ocazia de a vă dedica mai mult unor proiecte importante care v-ar putea aduce succesul profesional.


Horoscop 8 septembrie 2020, Taur:

Un moment foarte bun pentru nativii(ele) acestei zodii de a ieşi în evidenţă la locul de muncă. Propuneţi o schimbare ori veniţi cu o idee inovatoare pentru un proiect la care a muncit întreaga echipă dar fără succes. S-ar putea să faceţi impresie foarte bună mai ales în faţa şefilor(elor) şi nu este exclusă astfel nici o mărire de salariu ori un bonus pentru activitatea voastră.


Horoscop 8 septembrie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii îşi întâlnesc astăzi sufletul pereche într-un mod complet neaşteptat. Fiţi cu ochii în patru şi analizaţi-vă fiecare mişcare. S-ar putea să participaţi la un eveniment cu prietenii(ele) spre seară. Acolo veţi face cunoştinţă cu o persoană interesantă chiar de la prima vedere. După câteva discuţii veţi înţelege că între voi s-a creat deja o conexiune, aşa că nu excludeţi o a doua întâlnire, de această dată, în doi.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Horoscopul banilor, 7-13 septembrie 2020

Horoscop 7-13 septembrie 2020, Berbec:

Berbecii trebuie să învețe să îşi gestioneze banii, să fie mai chibzuiţi și mai puțin generoşi. Altfel, nu vor putea să economisească nimic. Dacă li se datorează bani, ar fi bine să îndrăznească să meargă să îi ceară.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Taur:

Taurii vor începe să îşi facă deja planuri mărețe. Nativii(ele) acestei zodii savurează această perioadă de împlinire, care este destul de rară în prezent.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii sunt tentaţi să cheltuiască banii înainte ca aceștia să aibă timp să se înmulţească. Deodată, contul lor poate fi gol. Prevenția este cea mai bună soluție, așa că indicat ar fi să îşi păstreze o rezervă!


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Horoscopul dragostei, 7-13 septembrie 2020

Horoscop 7-13 septembrie 2020, Berbec:

Berbecii se adaptează unui climat oarecum nesigur care îi obligă să vadă lucrurile diferit, să fie mai disponibili, să asculte mai mult. Nativii(ele) acestei zodii ar trebui să nu trădeze așteptările persoanei pe care o iubesc. Nu le va fi greu pentru că talentul lor pentru improvizație devine un factor norocos în viața lor romantică.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Taur:

Taurii ar trebui să vorbească mai deschis cu persoana dragă lor. Dacă sunt singuri, nu ar trebui să se opună tentației de a iubi și de a se arunca în aventuri nebunești. Jurămintele mari și promisiunile frumoase sunt în centrul atenției.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii au parte de supărări, dezamăgiri mai mult sau mai puțin dureroase, iar inima lor este sfărâmată. Bine ar fi să se detașeze de această situație complicată cât de mult pot, concentrându-se pe ceea ce le merge bine în viață, în carieră sau în familie.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





duminică, 6 septembrie 2020

Zodiac chinezesc, 7-13 septembrie 2020

Șobolan:

În această săptămână, s-ar putea să aveţi o întâlnire cu un/o vechi(e) prieten(ă) sau coleg(ă). Vorbiţi ceea ce gândiţi şi exprimaţi-vă cu sinceritate sentimentele şi totul va fi bine. La mijlocul săptămânii, va fi nevoie să luaţi decizii în grabă la serviciu. Urmaţi-vă intuiţia şi aveţi încredere în ea. Weekendul va fi cum v-aţi dori voi să fie, deci implicaţi-vă din timp pentru a-i/le mulţumi pe toţi(ate).


Bivol:

Sarcinile pe care le aveţi de făcut în această săptămână vă pot părea dificile, dar de îndată ce vă mobilizaţi să le faceţi şi avansaţi cu executarea lor, veţi observa că prindeţi avânt. Nativii(ele) acestei zodii care caută să îşi consolideze sau să reconstruiască o relaţie de iubire ori un parteneriat, trebuie să se gândească cum sunt văzuţi(te) de cealaltă persoană şi cum sunt percepute acţiunile lor. Poate ar fi timpul să vă schimbaţi puţin şi să vă arătaţi şi partea iubitoare şi delicată.


Tigru:

Petreceţi timp cu prietenii(ele) şi oamenii dragi în această săptămână. Dacă planificaţi un eveniment, o sărbătoare, includeţi-i pe toţi(ate) care simţiţi că e bine să fie incluşi(se) şi ţineţi cont şi de nevoile altora. Toată săptămâna poate fi stresantă ori solicitantă la locul de muncă. Din fericire, weekendul vă rezervă şi puţină distracţie şi chiar vibraţii romantice, în special dacă sunteţi singuri(e).






Iepure:

Nu simţiţi ca şi cum trebuie neapărat să fiţi unii(ele) din mulţime sau din turmă. Nu ştiţi că face parte din magia şi farmecul Iepurelui să fiţi diferiţi(te)? Unii(ele) nativi(e) îşi vor decora casele sau îşi vor împrospăta garderoba în această săptămână. Urmaţi-vă stilul vostru şi nu lăsaţi inspiraţia să vă fie înceţoşată de negativitatea unor oameni posomorâţi.


Dragon:

Aţi muncit din greu până acum. Este timpul să vă mai şi opriţi şi să vă odihniţi. Dacă nu aveţi altă opţiune decât să împingeţi tot înainte, asiguraţi-vă că vă impuneţi un ritm normal. Acum este important să vă alimentaţi corect şi să aveţi somn suficient. După mijlocul săptămânii, ideile şi inspiraţiile voastre vă pot împrospăta relaţia de iubire.


Șarpe:

Este timpul să reveniţi la vechile proiecte, sporturi sau interese. Poate să fie vorba şi să continuaţi să vă transformaţi casa în ceea ce vreţi să fie. La mijlocul săptămânii şi după, vă va fi benefic şi norocos să vă implicaţi în orice domenii implică arta sau să participaţi la proiecte culturale ori să aveţi o funcţie în comunitate. Dacă căutaţi să întâlniţi oameni noi, ocupaţi-vă de acest aspect în weekend.






Cal:

V-aţi putea simţi ca şi cum unii oameni vă vor judeca în această săptămână. Unii(ele) o pot face, dar voi puteţi fi doar voi şi nimic mai mult, nu aşa cum ar dori alţii(tele). Dacă asta nu le place, atunci e fix problema lor. La mijlocul săptămânii, bucuraţi-vă de oportunităţile sociale sau romantice care vin spre voi. În weekend, se poate să fie nevoie să puneţi pe cineva apropiat la locul lui. Dar va fi şi multă distracţie.


Capră/Oaie:

Nu vă lăsaţi pierduţi(te) în amintiri sau în sentimentalisme în această săptămână. Aveţi nevoie să priviţi tot înainte spre viitor şi să acceptaţi că lucrurile se schimbă şi pot să nu mai fie la fel niciodată. Familia vă solicită mult din timpul vostru dar vor fi şi momente plăcute pentru suflet şi şanse să împrospătaţi o anumită relaţie specială. De ce să nu încercaţi să faceţi ceva special în weekend?


Maimuță:

Chiar dacă vi se cere opinia de către cineva special, ar fi înţelept să fiţi moderaţi(te) în această săptămână. Mulţi oameni văd adevărul ca pe o critică personală. Ţineţi minte asta şi totul va fi bine. Toată săptămâna, veţi fi inspiraţi(te) creativ şi vă va fi uşor să vă executaţi sarcinile pe care vi le-aţi propus. Ţineţi-vă de programul stabilit în acest weekend.






Cocoș:

Când vi se oferă sfaturi săptămâna aceasta, ar fi o idee bună să vă ciuliţi urechile. O opinie din exterior vă poate oferi inspiraţia şi informaţia ce vă lipsea. Nativii(ele) acestei zodii care se simt nesiguri(e) la serviciu sau în afaceri au nevoie să înceapă să se promoveze pe ei(le) sau să promoveze serviciile lor.


Câine:

Un/o coleg(ă) de muncă sau un/o vecin(ă) pot avea nevoie de susţinerea voastră. După mijlocul săptămânii, veţi avea nevoie să staţi drepţi(te) şi asumaţi(te) într-o situaţie capcană. Poate fi greu, dar veţi câştiga. Weekendul este excelent să recuperaţi la diverse treburi de făcut pe lângă casă, unele reparaţii sau unele hobby-uri de care nu aţi avut timp.


Mistreț:

Dacă vreţi să simţiţi mai multă iubire, chiar ar trebui să încercaţi să radiaţi voi iubire către oamenii din jurul vostru. Dacă vreţi să fiţi mai aproape de cineva, focalizaţi-vă atenţia şi bunătatea asupra celor din jur, fie că sunteţi cu ei(le) fie că sunteţi la distanţă.





Horoscop 7 septembrie 2020

Horoscop 7 septembrie 2020, Berbec:

Distracţie de zile mari se anunţă în familia nativilor(elor) acestei zodii, mai ales după ce vor afla ultimele veşti din partea unor rude apropiate. Se poate ca numărul membrilor(elor) să crească, fapt care vă va aduce entuziasmul vizibil pe faţă. Spre seară puteţi petrece timp cu persoana dragă ori cu prietenii(ele). O plimbare în parc sau pur şi simplu un moment de relaxare pe iarbă vă va scăpa de stresul acumulat, poate, de-a lungul zilei.


Horoscop 7 septembrie 2020, Taur:

Taurii ar trebui să îşi deschidă inima mai mult faţă de o persoană specială din viaţa lor. Aveţi curajul de a vorbi despre sentimentele voastre, în caz contrar aţi putea pierde şansa de a o cuceri. Cine ştie, la urma urmei, poate sentimentele dintre voi sunt reciproce şi, dacă veţi fi sinceri(e), aţi putea începe chiar o frumoasă poveste de dragoste.


Horoscop 7 septembrie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii sunt destul de stresaţi(te) în ultima perioadă, motiv pentru care le-ar prinde bine o vacanţă. Vă puteţi bucura de ultimele zile de vreme bună şi aţi putea da o fugă la mare ori aţi putea organiza o excursie de câteva zile cu prietenii(ele) la munte. Nu contează prea mult destinaţia, important este să fiţi înconjuraţi(te) de oameni dragi.






Horoscop 7 septembrie 2020, Rac:

Nativii(ele) acestei zodii trebuie să poarte o discuţie serioasă la locul de muncă cu unul(a) dintre membrii(ele) echipei ori poate chiar cu şeful(a) companiei. Aveţi curaj şi vorbiţi despre problemele voastre, despre acele lucruri care vi se par greşite şi despre ideile pe care le aveţi care ar putea remedia situaţia. S-ar putea să vă alegeţi chiar şi cu o mărire de salariu după această experienţă.


Horoscop 7 septembrie 2020, Leu:

Leii au astăzi probleme la serviciu și s-ar putea să se vadă nevoiți să colaboreze mai mult cu ceilalți(lelalte) colegi(e). Pe de o parte asta înseamnă că vă puteți apropia de ei(le) și puteți să îi/le cunoașteți mai bine. Pe de altă parte, asta nu înseamnă că trebuie să deveniți cel(a) mai bun(ă) prieten(ă) al/a tuturor. Arată că ești dispus(ă) să înveți de la ei(le), dar nu te deschide prea mult sau nu te arăta mult prea interesat(ă) de viața celorlalți(te).


Horoscop 7 septembrie 2020, Fecioară:

Fecioarele s-au dovedit a fi extrem de confuze în ultima perioadă. Asta însă nu ar trebui să vă pună pe gânduri. Puțin mai multă odihnă vă ajută să vă recăpătați clarviziunea și să vă dați seama ce traseu trebuie să alegeți. Rămâneți cu picioarele pe pământ și concentrați-vă pe planul stabilit pentru îndeplinirea obiectivului. Nu uitați că drumul cel mai scurt este cel care vă poate asigura cel mai rapid succesul.






Horoscop 7 septembrie 2020, Balanţă:

Starea de spirit este una bună și aveți de unde să alegeți soluții pentru rezolvarea problemelor care v-au tot dat bătăi de cap în ultima vreme. Poate nu faceți cele mai bune alegeri, însă nu trebuie să vă cereți cuiva scuze pentru asta. Pentru că, în final, voi sunteți cei(le) care vor plăti pentru aceste alegeri. Țineți capul sus și faceți ceea ce trebuie făcut, iar dacă se poate să faceți totul și cu un strop de zâmbet pe buze este cu atât mai bine.


Horoscop 7 septembrie 2020, Scorpion:

Asiguraţi-vă că vă respectați prioritățile și nu vă schimbați planurile în funcție de reacția unuia(eia) sau a altuia(eia). Astăzi trebuie să vă puneți pe primul loc, indiferent de ceea ce se întâmplă. La finalul zilei mai importante sunt propriile sentimente decât cele ale altor persoane.


Horoscop 7 septembrie 2020, Săgetător:

Luni, Săgetătorii sunt într-un moment de mare inspiraţie și pot oferi lumii adevărate capodopere. Dacă activezi în domeniul artistic, orice faci astăzi va atrage toate privirile. Ambiţia şi perseverenţa, două calităţi native, te vor ajuta să obții ceea ce îți dorești. Nu uita că secretul succesului este să nu te oprești niciodată și să fii recunoscător(are) pentru tot cei ai.






Horoscop 7 septembrie 2020, Capricorn:

Astăzi, nativii(ele) acestei zodii sunt echilibrați(te), știu ce au de făcut și nu se abat de la planurile pe care le au de îndeplinit. S-ar putea, însă, ca ceva să te scoată de pe această traiectorie și să fii nevoit(ă) să amâni anumite lucruri pentru o altă zi. S-ar putea ca un/o prieten(ă) apropiat(ă) să-ți ceară o mână de ajutor, iar indicat ar fi să nu îl/o refuzi. Seara, încercați, totuși, să vă relaxaţi şi să vă gândiţi la proiectele viitoare.


Horoscop 7 septembrie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, săptămâna debutează cu mulți(te) prieteni(e) în preajmă. Ai nevoie de adrenalină și planifici o aventură de zile mari. Totul va merge exact aşa cum ai planificat, iar satisfacţia va fi pe măsură. Seara, vei petrece momente de neuitat alături de o persoană pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 7 septembrie 2020, Peşti:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să facă ce le spune inima, fără a ține cont de părerea celor din jur. Indiferent că este vorba despre carieră sau viața personală, nu te lăsa intimidat(ă) de cei(le) care îți pun bețe în roate. Chiar dacă toată lumea îți spune că nu vei reuși, tu continuă pe drumul tău. Ai încredere în tine și succesul nu va întârzia să apară. Fii optimist(ă), bucură-te de viață și fă ceea ce simți!





sâmbătă, 5 septembrie 2020

Horoscop 6 septembrie 2020

Horoscop 6 septembrie 2020, Berbec:

Berbecii încep ziua de duminică cu o veste neaşteptată din partea partenerului(ei) de cuplu. Poate fi o propunere spontană pentru a merge într-o vacanţă de câteva zile, mai ales dacă în ultima perioadă v-aţi petrecut timpul mai mult la locul de muncă. Gândiţi-vă bine la ce ar trebui să luaţi în bagaj, pentru că oferta n-ar trebui refuzată. Aveţi nevoie de relaxare.


Horoscop 6 septembrie 2020, Taur:

O ofertă foarte interesantă de lucru apare în calea Taurilor care ar putea să le schimbe complet viziunea în ceea ce priveşte parcursul profesional. Luaţi în considerare această propunere dacă vă doriţi o schimbare, mai ales dacă nu vă mai simţiţi împliniţi(te) cu locul de muncă pe care îl aveţi. Ar putea fi o gură de aer proaspăt, însă nu vă lăsaţi învăluiţi(te) de speranţe şi calculaţi foarte bine opţiunile pe care le aveţi.


Horoscop 6 septembrie 2020, Gemeni:

Răbdare, dragi Gemeni. Toate problemele care vi se par acum de nerezolvat îşi vor găsi soluţia mai devreme decât aţi putea crede. Aveţi încrede în forţele proprii şi nu lăsaţi pe nimeni să vă pună piedici. Fiţi cu băgare de seamă şi staţi departe de cei(le) care ar încerca să vă tragă în jos. Universul aduce veşti bune pentru voi, mai ales din punct de vedere profesional.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





vineri, 4 septembrie 2020

Horoscop 5 septembrie 2020

Horoscop 5 septembrie 2020, Berbec:

E o zi bună pentru odihnă, dragi Berbeci. Încercaţi să luaţi o pauză de la activităţile care v-au stresat destul de mult în ultima vreme, pentru un scurt răgaz de relaxare. Altfel, s-ar putea să ajungeţi în punctul în care să nu mai daţi randament şi să nu mai duceţi la bun sfârşit toate planurile pe care vi le-aţi propus.


Horoscop 5 septembrie 2020, Taur:

S-ar putea să observaţi o schimbare în comportamentul partenerului(ei) de cuplu. Gândiţi-vă bine, înainte de toate, dacă aţi greşit cu ceva, dacă aţi uitat de o aniversare ori de un moment important. Dacă totul este normal, însă atitudinea persoanei iubite este ieşită din comun, vă recomand să purtaţi o discuţie deschisă, calmă din care să aflaţi ce s-a întâmplat. Va aprecia faptul că aţi observat în primul rând şi vă va putea oferi explicaţii despre ce se află în sufletul său. Fiţi buni ascultători(are).


Horoscop 5 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii se confruntă cu o situaţie neobişnuită la locul de muncă. Luaţi atitudine dacă vă simţiţi neîndreptăţiţi(te) ori dacă o persoană primeşte laude pentru un proiect pentru care voi aţi muncit extrem de mult. Învăţaţi să cereţi ceea ce vi se cuvine şi nu mai staţi în umbră, temători(are). Uneori, paşii importanţi vă sperie şi preferaţi să vă complaceţi în ipostaze dificile, dar odată ce vă veţi deschide inima şi veţi vorbi pentru voi, veţi obţine succesul.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Horoscop 7-13 septembrie 2020

Horoscop 7-13 septembrie 2020, Berbec:

Vă adaptaţi unui climat oarecum variabil care vă obligă să observaţi lucrurile diferit, să fiţi mai disponibili(e), să ascultați mai mult. Altfel spus, să nu trădaţi așteptările persoanelor de lângă voi. Din fericire, nu vă va fi dificil pentru că talentul vostru pentru improvizație devine un factor norocos în viața voastră romantică. Este momentul ideal să învăţaţi să manevraţi banii, să fiţi mai moderaţi(te) și mai puțin generoşi(ase). Altfel, nu veţi putea să economisiţi nimic. Dacă vi se datorează bani, aveţi curajul să mergeţi să îi cereţi, nu ezitaţi să o faceţi! O mare ocazie vă va permite să îi recuperaţi.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Taur:

Nimic nu vă mulţumeşte în această săptămână, chiar dacă persoana dragă face tot ce poate pentru a vă vedea bucuroşi(ase) și pentru a vă simți iubiţi(te). Aştrii încurajează comunicarea și există multe motive pentru care ar trebui să vorbiţi fără perdea cu persoana de lângă voi. Dacă nu aveţi partener(ă) de cuplu, nu vă opuneţi tentației de a iubi și de a vă arunca în aventuri nebunești. Jurămintele mari și promisiunile frumoase sunt în centrul atenției. Aştrii se concentrează pe finanţele voastre în această săptămână. În cele din urmă, portofelul vostru se va umple până la refuz. Având în vedere veștile bune care sunt anunțate, se poate să începeţi să vă faceţi deja planuri mari. Înainte de a vă gândi la investiții, datorii de returnat sau diverse cheltuieli, bucuraţi-vă de această perioadă de împlinire, care este destul de rară în zilele noastre.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG