vineri, 31 iulie 2020

Horoscopul zilei de sâmbătă, 1 august 2020

Horoscop 1 august 2020, Berbec:
Berbecii se pregătesc pentru un eveniment important în viaţa lor. Discutaţi cu persoanele dragi pentru a cere sfaturi şi pentru a gândi în profunzime următorul pas. Poate fi o perioadă solicitantă, aglomerată şi stresantă, dar de îndată ce vă veţi duce planul la bun sfârşit vă veţi regăsi liniştea şi mai ales fericirea.


Horoscop 1 august 2020, Taur:
Taurii pot face o călătorie cu avionul în viitorul apropiat. S-ar putea să fie prima experienţă de acest gen, motiv pentru care aţi putea simţi o oarecare teamă de necunoscut. Dacă scopul este pentru a merge în vacanţă, aştrii vă recomandă să întrebaţi mai mulţi(te) prieteni(e). O călătorie de grup vă va ajuta mult pentru a vă scăpa de stres şi senzaţia de anxietate.


Horoscop 1 august 2020, Gemeni:
Multă bucurie anunţă aştrii pentru Gemeni. Dragostea pluteşte în aer în cazul vostru, iar sufletul vostru pereche vă va demonstra că este menit să vă fie alături toată viaţa. În această perioadă aţi putea lua decizii foarte importante, de durată, care vă vor lega destinul pentru totdeauna.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Horoscopul zilei de vineri, 31 iulie 2020

Horoscop 31 iulie 2020, Berbec:

Dacă aveţi o presimţire în legătură cu fidelitatea persoanei iubite, bine ar fi să nu reacţionaţi vulcanic. O confruntare nu vă va ajuta cu prea multe, ba chiar riscaţi să pierdeţi totul dacă în final veţi descoperi că v-aţi înşelat. Fiţi discreţi(te) şi urmăriţi micile schimbări care apar în relaţia voastră. Poate fi pur şi simplu doar o perioadă solicitantă.


Horoscop 31 iulie 2020, Taur:

Taurii se pregătesc de vacanţă. Vă aşteaptă o perioadă de relaxare, linişte şi odihnă alături de prieteni(e) ori de persoana iubită. Sufletul vostru pereche vă va pregăti de altfel şi o surpriză, cu ocazia unei noi veşti.


Horoscop 31 iulie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să ia o decizie foarte importantă în dragoste, decizie care îi va bântui dacă în final nu va fi cea corectă. Gândiţi-vă bine, alegeţi cu sufletul fără a fi manipulaţi(te) de cei(le) din jur, căci inima doar vouă vă bate-n piept.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





sâmbătă, 25 iulie 2020

Horoscopul zilei de sâmbătă, 25 iulie 2020

Horoscop 25 iulie 2020, Berbec:

Nu vă ascundeţi sentimentele în faţa acelei persoane speciale, dragi Berbeci, căci aveţi toate şansele ca şi aceasta să aibă trăiri intense faţă de voi. Discutaţi deschis, vorbiţi despre voi şi, de ce nu, despre o potenţială relaţie de dragoste. Dacă lucrurile nu merg conform planului, însă vă înţelegeţi extraordinar, păstraţi prietenia, căci s-ar putea să dureze pentru toată viaţa.


Horoscop 25 iulie 2020, Taur:

Taurii trebuie să ia o decizie foarte importantă astăzi în ceea ce priveşte locul de muncă. Dacă vreţi să faceţi o schimbare ori nu vă mai convine salariul, puteţi discuta cu şeful(a) vostru(astră). Există şansa ca tensiunile dintre voi şi ceilalţi(lelalte) colegi(e) de serviciu să fie unul dintre motivele pentru care nu vă doriţi să mai faceţi parte din echipă. Nu este nicio problemă, multe alte companii îşi vor dori să colaboreze cu voi.


Horoscop 25 iulie 2020, Gemeni:

Gemenii nu au scăpat de muncă, implicit nici de stres în această perioadă. Mai este totuşi puţin până la vacanţă dacă aţi planificat vreo escapadă în viitorul apropiat. Puteţi să vă faceţi bagajele, dar doar imaginar. Aveţi însă grijă şi la vreme, o răceala fix în perioada aceasta vă va strica concediul din toate punctele de vedere.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





joi, 23 iulie 2020

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020

Horoscop 24 iulie 2020, Berbec:

Berbecii au ocazia de a cunoaşte o persoană foarte specială la un eveniment la care, iniţial, nici nu şi-au dorit să participe. Conexiunea dintre voi va fi instantă, mai ales că veţi descoperi multe lucruri în comun. Se poate naşte astfel o frumoasă relaţie de prietenie, care, cine ştie, ar putea dura toată viaţa.


Horoscop 24 iulie 2020, Taur:

Taurii se pregătesc de vacanţă, căci nu multe zile vor mai fi până când vor putea profita de libertate, relaxare şi linişte. Probabil că în ultima vreme stresul v-a acaparat, motiv pentru care o pauză este binevenită. Dacă în excursie veţi merge alături de prieteni(e) ori chiar de persoana iubită, amintiri memorabile se vor crea.


Horoscop 24 iulie 2020, Gemeni:

O zi într-adevăr specială pentru Gemeni. Veţi înţelege cu adevărat care este scopul în viaţa voastră şi cu ce trebuie să vă ocupaţi, care este menirea voastră, cum trebuie să arate viitorul. Din acest punct nu vă va rămâne decât să luptaţi cu toate armele pentru a obţine succesul binemeritat.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Horoscop indian, 20-26 iulie 2020

BERBEC, Mesha:

S-ar putea să descoperi lucruri neaşteptate despre cel(a) drag(ă) sau despre relaţia ta. Această săptămână îţi poate oferi câteva ocazii excepţionale pentru viaţa profesională, mai ales dacă eşti la început de drum într-un domeniu. Ai puncte de vedere bune şi ai un profund sentiment de securitate şi bunăstare. Dacă participi la un concurs sau dezbatere, ai norocul să te numeri printre câştigători(are). Viaţa de familie este mulţumitoare.


TAUR, Vrishabha:

Ai nevoie de mai mult romantism, nu da la o parte acest aspect din viaţa ta. Dacă nu ai pe cineva drag, poţi întâlni persoana care să-ţi aducă un suflu nou, mai multă prospeţime, o altă perspectivă. Dacă eşti luat(ă) cu acte în regulă, petrece mai mult timp cu partenerul(a), fă-ţi planuri de viitor.


GEMENI, Mithun:

Organizează-ţi timp de calitate alături de cel(a) drag(ă). Fă-i o surpriză, pregăteşte o cină romantică. Relaţia voastră are nevoie de acest avânt nou pentru a nu se prăfui prea tare. Dacă ai investit mai de mult în zona construcţiilor, există posibilitatea unei creşteri de venituri. Dacă nu ai serviciu în prezent, se prea poate să îţi găseşti un loc de muncă care să te scoată în evidenţă.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Recomandarea zilei de 23 iulie 2020

Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Berbec:

Joi te confrunți cu anumite situații pe care nu le-ai mai întâlnit până acum și nu știi exact cum ar trebui să reacționezi. O să fii nevoit(ă) să dai dovadă de foarte multă răbdare. Aștrii îți recomandă să ceri sfatul unui(ei) prieten(e), te-ar putea ajuta.


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Taur:

Nu mai critica așa de mult deciziile pe care le iau ceilalţi(lelalte) în ultima vreme. Dă dovadă de mai multă înțelegere. Te poți pune în locul lor, asta ți-ar da răspunsul la foarte multe întrebări. Ai grijă să nu primești ceea ce oferi!


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Gemeni:

Ziua de joi se va sfârşi bine, alături de familie, citind o carte bună ori vizionând un film interesant.


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Rac:

Impune-te mai tare în fața celorlalți(te), altfel s-ar putea să nu fi luat în serios. Nu mai lăsa să te afecteze spusele celorlalţi(te) și spune tot ceea ce crezi. Vei avea de câștigat pentru sinceritatea de care dai dovadă!






Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Leu:

Deși totul pare negru în ultima vreme pentru tine, aștrii îți te îndeamnă să începi să te bucuri de fiecare lucru neînsemnat. Nu este o perioadă chiar așa de rea, doar trebuie să știi cum să o îmbunătățești.


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Fecioară:

Ai idei bune și privești spre viitor mai pozitiv ca niciodată. Aștrii te îndeamnă să profiți din plin de ele și să le pui în practică cât mai rapid. Lucrurile vor evolua de la sine, fii doar încrezător(are) și pornește cu dreptul în această aventură!






Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Balanţă:

Vei fi pus(ă) în situații noi și vor fi extrem de interesante. Bine ar fi să profiți de aceste situații pentru că vei avea foarte multe lucruri de învățat de pe urma lor și mulți oameni cu care ar trebui să colaborezi în viitorul apropiat.


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Scorpion:

Lucrurile de astăzi, pentru nativii(ele) zodiei Scorpion, vor evolua exact cum își doresc. Ziua de joi este excelentă pentru a-ți duce la bun sfârșit un proiect greu la care lucrezi de mult timp. Aștrii îți recomandă să te bucuri din plin și de reușitele din această zi.


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Săgetător:

Persoanele din jurul tău îţi vor face câteva observaţii. Se prea poate să ai parte și de un conflict cu cineva apropiat. Aștrii vă îndeamnă să treceți peste aceste probleme cu diplomația și eleganța cu care i-ați obișnuit pe ceilalți(lelalte).






Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Capricorn:

Porți discuții divergente cu colegii(ele) de muncă, ceea ce te epuizează. Expune-ți punctul tău de vedere, fii atent și la ale lor, apoi încheie discuția într-o notă elegantă. Nu te lăsa influențat de aceste mici discuții de moment!


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Vărsător:

Joi ar trebui să fii foarte atent(ă) la pașii pe care îi faci, dar și la ce spui. Aștrii vă îndeamnă să faceți pași mici și siguri, decât să nu evoluați deloc. Aveți răbdare pentru că totul se întâmplă cu un motiv!


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Peşti:

Ar trebui să te relaxezi. Citește o carte de dragoste, vezi un film comic sau fă o baie lungă. Ia o pauză de la activitatea și energia celorlalte persoane.





miercuri, 22 iulie 2020

Zodiac chinezesc, 20-26 iulie 2020

Șobolan (luna decembrie, semnul clasic Săgetător):

Te poţi simţi inhibat(ă) şi neîncrezător(are), mai ales la începutul săptămânii. Acţiunile tale sunt timide şi rezervate, iar persoanele din jurul tău sunt insistente şi au multe solicitări. Din fericire, weekendul mai calmează atmosfera şi îţi dă ocazia să te relaxezi. Dacă eşti singur(ă), sunt posibile aventuri romantice.


Bivol (luna ianuarie, semnul clasic Capricorn):

Ca să ai succes pe viitor trebuie să te comporţi ca şi când ai avea deja. Vei face o mai bună impresie persoanelor din jurul tău şi, în plus, vei atrage exact ceea ce-ţi doreşti. Calmul şi căldura de care dai dovadă vor stârni admiraţia celorlalţi(te). Există şi riscul unor dezamăgiri personale, însă te vei repune rapid pe picioare. Cu ajutorul concentrării şi al autocontrolului vei reuşi să străluceşti în orice domeniu îţi propui.


Tigru (luna februarie, semnul clasic Vărsător):

Comunicarea cu toată lumea este la nivel înalt în această săptămână. Vei întâlni foarte multe persoane, în special datorită reţelelor de socializare. Se anunţă şi călătorii care te vor ajuta să îţi îndeplineşti planurile. Nu uita să iei în considerare toate opţiunile atunci când iei o hotărâre şi nu ignora riscurile. Poţi ajunge să munceşti mai mult ca să repari ceva ce ai stricat din grabă.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020

Horoscop 23 iulie 2020, Berbec:

Berbecii ar putea fi afectaţi de anumite veşti primite în familie. Încercaţi să păstraţi legătura cu o rudă apropiată care trece prin momente grele. Aduceţi buna dispoziţie şi păstraţi un tonus pozitiv pentru a înlătura măcar pentru un moment atmosfera apăsătoare. Vorbiţi şi oferiţi sfaturi, căci suportul emoţional de care daţi dovadă va fi îndelung apreciat.


Horoscop 23 iulie 2020, Taur:

Taurii realizează că sunt „exploataţi” de o persoană dragă. Mai exact, sunteţi mereu la dispoziţia sa, oferiţi ajutor, suport emoţional şi nu spuneţi niciodată nu, nici măcar atunci când v-aţi dori să faceţi asta ori când aveţi lucruri personale de făcut. Încercaţi să purtaţi o conversaţie deschisă în care să vă exprimaţi sincer sentimentele şi doleanţele.


Horoscop 23 iulie 2020, Gemeni:

E o zi plină de surprize arată aştrii pentru Gemeni. Fiţi însă sinceri(e), mai ales în prezenţa persoanei iubite. Vorbiţi despre sentimentele şi trăirile voastre, nu vă ascundeţi sub o mască, căci s-ar putea să regretaţi ulterior. Ziua se va încheia bine, în interiorul căminului vostru, alături de o carte bună ori vizionând un film interesant.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Horoscopul banilor, 20-26 iulie 2020

Horoscop 20-26 iulie 2020, Berbec:

În această săptămână vei primi confirmarea că unele obiective profesionale ale tale nu trebuie să fie abandonate. Simți nevoia să înaintezi mai repede, să acționezi mai intens și să îți expui ideile și gândurile. Această săptămână este bună pentru a stabili noi contacte, pentru a-ți dezvolta relațiile și pentru a descoperi noi orizonturi în ceea ce privește cariera. Scopul tău nu sunt banii, ci doar împlinirea profesională.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Taur:

Săptămâna aceasta te vei distanța de orice are legătură cu banii. Te vei lansa spontan în proiecte pe termen lung și vei face achiziții importante fără să te gândești la situația ta financiară. Impulsivitatea te împinge să acționezi exagerat și să îți creezi obiceiuri noi.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Gemeni:

Situația ta materială va beneficia de un flux de noroc în această săptămână. Vei fi tentat(ă) să faci unele achiziții în scopul îmbunătățirii stilului de viață, cât și în amenajarea casei tale. Vei avea creșteri financiare mai mari decât săptămâna trecută, mai ales dacă faci o schimbare profesională sau o investiție majoră în imobiliare.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Horoscop 20-26 iulie 2020, Berbec:

Zilele acestei săptămâni nu vor veni cu nimic deosebit pe plan social. Dacă ești într-o relație acum, ai nevoie de o schimbare pozitivă, unele obiceiuri din cuplu trebuie modificate. Aştrii îți permit să experimentezi momente de exces pe care nu le vei regreta, deoarece acestea se reconectează cu nevoile tale.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Taur:

Furtunile pasionale continuă să avanseze în această săptămână. Te conduc la schimbări pe care nu le așteptai așa devreme. În ciuda abilităților tale de anticipare, vei întâlni situații noi. Mai exact, vei avea parte de mai multe întâlniri romantice care pun uneori în discuție situația ta emoțională actuală. Întrebările sunt esențiale.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Gemeni:

Apar interese noi în viața ta sentimentală în această săptămână. Indiferent de situația în care te afli, vei simți o nevoie puternică de schimbare, reînnoire și aprofundare a afectivității. Multe ispite de tot felul vor veni spontan. Experiențele fără precedent devin posibile, senzuale și emoționante.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Recomandarea zilei de 22 iulie 2020

Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Berbec:

De dimineaţă ai parte de provocări. Apucă-te de treabă, pentru că se anunță o zi rentabilă. Ai parte de ajutorul celor dragi pe tot parcursul zilei. Nu uita să le mulțumești la sfârșitul acestei zile!


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Taur:

Dai dovadă de o ambiție ieșită din comun. Aştrii îţi recomandă să nu privești totul de sus, deoarece nu știi când se va schimba situația.


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Gemeni:

Nu te consuma prea mult pentru problemele persoanelor din jurul tău. Ar fi indicat să oferi soluții cât mai realiste și să nu cazi în capcana anumitor victime.


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Rac:

Sunt propuse câteva reguli noi la locul de muncă, cu care tu nu ești total de acord. Spune-ți părerea, dar nu încerca să superi pe nimeni. Fii calm(ă) și rezolvă problema într-un mod diplomat!






Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Leu:

Fii eficient(ă) astăzi la serviciu și termină-ți sarcinile cât de rapid poți! Petrece-ţi sfârşitul zilei alături de partenerul(a) de viață și faceți activităţi pe care nu le-ați mai încercat de mult.


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Fecioară:

Poţi merge la o expoziție de artă, la un film ori la operă. Este recomandat ca din când în când să îți dedici timp și pentru această lătură.






Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Balanţă:

Fă tot ce ai de făcut astăzi la serviciu, pentru ca șeful(a) tău(a) să nu aibă ce să îți reproşeze. Fii un exemplu și pentru colegi(e) și dacă îți permite timpul, îi/le poți ajuta și pe ei(le)!


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Scorpion:

Iți dorești să primești micul dejun la pat și să îți urmezi rutina. Ar fi bine să vă bucurați de această zi şi să vă relaxați.


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Săgetător:

Primești foarte multe oferte, dar ai grijă să le analizezi pe fiecare în parte. Este indicat să iei toate punctele în calcul și să fii foarte atent(ă) la ce scrie printre rânduri.






Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Capricorn:

Ți-e teamă de decizia pe care ai luat-o în relația ta. Nu credeai că lucrurile se vor agrava așa de rapid. Discută cu partenerul(a) de viață, pentru că nu îți dorești să ai parte de încă o surpriză.


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Vărsător:

Te exprimi foarte liber în ultima vreme și te simți foarte bine. Ai grijă, nu toţi(ate) cei(le) de lângă tine au aceeași stare ca a ta! S-ar putea să deranjezi câteva persoane cu noua ta atitudine.


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Peşti:

Fii cât mai încrezător(are) și oferă cât de multă iubire poți, vei primi înapoi pe măsură!





marți, 21 iulie 2020

Horoscopul zilei de miercuri, 22 iulie 2020

Horoscop 22 iulie 2020, Berbec:

Berbecii trebuie să treacă astăzi testul fidelităţii. S-ar putea ca o persoană interesantă să încerce să vă cunoască mai bine. Totul s-ar putea întâmpla chiar într-un cadru profesional, ceea ce nu ar fi deloc benefic pentru imaginea voastră din cadrul companiei. Dacă aveţi deja un/o partener(ă) stabil(ă), încercaţi să menţineţi lucrurile la nivel formal, ba chiar aducând în discuţie poate, la un moment dat, persoana faţă de care aveţi sentimente.


Horoscop 22 iulie 2020, Taur:

Un/o membru(ă) al/a familiei sau din cercul de prieteni(e) s-a comportat destul de ciudat în ultima vreme, mai ales faţă de voi. Dacă nu ştiţi care sunt motivele pentru care adoptă această atitudine, ar fi indicat să îi cereţi o mică explicaţie. Întrebaţi dacă aţi greşit ori deranjat cu ceva, ori dacă au pur şi simplu o perioadă grea sau alte probleme personale. Poate că această modalitate de a se închide în sine ascunde de fapt un haos lăuntric pentru care puteţi da o mână de ajutor.


Horoscop 22 iulie 2020, Gemeni:

Perioada aceasta se anunţă destul de aglomerată pentru cei(le) aflaţi(te) sub semnul zodiacal al Gemenilor. La serviciu aţi putea avea parte de mai multe conflicte din cauza unor neînţelegeri cu anumiţi(te) colegi(e), iar în dragoste lucrurile nu merg extraordinar. Cel mai bine astăzi ar fi să vă relaxaţi, să vă retrageţi în spaţiul vostru în care vă simţiţi protejaţi(te), poate fi căminul vostru ori o anumită zonă din oraş, un parc, o terasă. Puneţi-vă ordine în gânduri.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Recomandarea zilei de 21 iulie 2020

Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Berbec:

Renunţaţi la planurile pe care le aveaţi și încercaţi să acordaţi timp membrilor(elor) mai în vârstă din familie. Ar fi bine să acceptaţi invitația rudelor și să petreceţi seara în familie.


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Taur:

Aveţi grijă azi cui vă destăinuiţi. Se pare că unul dintre colegii(ele) de la muncă este cu ochii pe voi și nu cred că vă doriţi să intraţi sub observația șefilor(elor). Aveţi grijă la ce spuneţi și cum spuneţi!


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Gemeni:

Renunţaţi la speculațiile financiare de orice fel. O sumă de bani pe care o tot aşteptaţi se pare că este pe cale să vă ajungă în conturi, însă ar fi bine să aveţi grijă la cheltuieli.


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Rac:

Se pare că sunteţi invitați la o petrecere și starea de sănătate nu vă prea permite. Sfatul aştrilor este să ieşiţi puțin din casă, poate revederea cu un/o prieten(ă) mai vechi(e) vă va face mai bine.






Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Leu:

V-aţi trezit azi fără chef de viață, lucru care îl/o scoate din minți pe partenerul(a) de viață. Deși aveaţi planificată o ieșire romantică, acesta(asta) pare că a uitat. Atenție la ce spuneţi, căci totul se poate întoarce împotriva voastră.


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Fecioară:

Aveţi parte de o zi haotică. Deși zilele libere din ultima perioadă nu au lipsit, v-aţi trezit fără chef de muncă. Atenție, căci șefii(ele) sunt cu ochii pe voi și riscați să pierdeți promovarea mult așteptată!






Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Balanţă:

Sunteţi impulsivi(e) azi. Vă recomandăm mult tact în relația cu șefii(ele) sau colaboratorii(arele), dar și în relația cu partenerul(a) de viață. Vorbele rostite azi pot strica relații de zeci de ani.


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Scorpion:

Aveţi tendinţa să desfaceţi firul în patru azi și să căutaţi răspunsuri pe care deja le ştiaţi. Vreţi să vă puneţi la încercare partenerul(a) de viață, dar este posibil să cădeţi în propria plasă. Aveţi grijă și stabiliţi-vă limitele. Nu vă întindeţi mai mult decât e firul.


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Săgetător:

Prioritizaţi-vă sarcinile de serviciu. Aveţi un program încărcat, iar colegii(ele) de muncă nu se arată prea dornici(e) să vă sară în ajutor. E timpul pentru schimbări de natură profesională.






Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Capricorn:

Fiţi atenți(te) azi la intențiile unei persoane din cercul apropiat. Pare că acesta(asta) nutrește de ceva timp sentimente pentru voi.


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Vărsător:

Puteţi pierde azi oportunități de avansare în carieră din cauza negativismului de care daţi dovadă. Se pare că e vremea să vedeţi viața cu alți ochi și să vă puneţi sufletul pe tavă.


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Peşti:

Aveţi nevoie mai mult ca oricând de o vacanță bine meritată. Indicat este să acceptaţi invitația prietenilor(elor) să vă petreceţi sfârșitul de săptămână undeva departe de haosul din oraș.





luni, 20 iulie 2020

Horoscopul zilei de marţi, 21 iulie 2020

Horoscop 21 iulie 2020, Berbec:

Şansele de a avea o zi bună vor creşte dacă veţi încerca să adoptaţi o atitudine pozitivă, fără să vă mai plângeţi de absolut tot ce vă înconjoară. Dacă vă supără ceva ori cineva, încercaţi să discutaţi deschis şi să vă spuneţi opinia. Mai bine fiţi sinceri(e), căci veţi fi apreciaţi(te) pentru onestitate. În cele din urmă oricare ar fi mărul discordiei, veţi trece peste.


Horoscop 21 iulie 2020, Taur:

Un/o prieten(ă) apropiat(ă) vă va cere, probabil, sfaturi în legătură cu o problemă pe care au întâmpinat-o, însă nu vor ţine cont de vorbele voastre. Nu vă supăraţi. Există şansa ca, într-o problemă emoţională, aceştia(stea) să refuze întru totul să fie raţionali(e) şi vor apela tot la vocea inimii. Fiţi înţelegători(are) şi răbdători(are), căci dacă vor greşi, în final vor învăţa.


Horoscop 21 iulie 2020, Gemeni:

Gemenii au parte în această zi de o surpriză complet neaşteptată din partea persoanei iubite. Ar putea fi un semn că relaţia voastră sentimentală avansează. Nu înseamnă totuşi că vă puteţi aştepta la o promisiune eternă, cum ar fi o cerere în căsătorie, însă v-aţi putea face câteva planuri de viitor. Vedeţi cum reacţionează, rezultatul final vă va da motive de gândire.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Recomandarea zilei de 20 iulie 2020

Recomandarea zilei de 20 iulie 2020, Berbec:

Totul se întâmplă cu un scop. Nu-ți dori să se întâmple totul foarte repede, căci mai sunt unele lucruri care trebuie rezolvate. Curând vei fi în acțiune și te vei simți foarte bine.


Recomandarea zilei de 20 iulie 2020, Taur:

Nu te mai grăbi, punând presiune pe tine însuți(ăți), pentru că te sabotezi singur(ă). Ești singurul(a) care poate rezolva situația asta, dar ai nevoie de multă încredere și sprijinul cuiva apropiat.


Recomandarea zilei de 20 iulie 2020, Gemeni:

Nu prea mai ai stare și nici răbdare, dar ar fi foarte bine dacă te-ai opri din a-ți face singur(ă) rău. Ești pregătit(ă) pentru o bucurie în cursul acestei zile?


Recomandarea zilei de 20 iulie 2020, Rac:

Schimbi locul, schimbi norocul. Lărgește-ți orizonturile și ai încredere că oportunitatea de a te afirma și a te face remarcat(ă) va ajunge la tine. Acum nu ai nimic de făcut, doar trebuie să aștepți, dar nu foarte mult.






Recomandarea zilei de 20 iulie 2020, Leu:

Ceea ce a fost mai greu a trecut. Acum doar trebuie să te liniștești puțin, pentru a vedea care este următorul pas pe care îl ai de făcut. Ai în minte planul perfect și vei reuși fără să pui răul înainte.


Recomandarea zilei de 20 iulie 2020, Fecioară:

Te-ai cam săturat ca în viața ta să nu se întâmple nimic și să stai să aștepți schimbarea. Sfatul aștrilor este să nu mai gândești negativ și să renunți la acele gânduri care te înspăimântă. Totul va fi bine, ai să vezi.






Recomandarea zilei de 20 iulie 2020, Balanţă:

Ești o fire echilibrată, dar te-ai lăsat pradă panicii. Oprește-te și nu te mai sabota. Deconectează-te de la toate grijile și petrece puțin timp în afara casei. Ai nevoie de aer proaspăt.


Recomandarea zilei de 20 iulie 2020, Scorpion:

Ai nevoie de mai multă odihnă. Un somn bun, o plimbare, revederea unei ființe dragi te vor ajuta să scapi de teama care nu-ți dă pace. Gândește-te că va fi totul perfect. Chiar va fi!


Recomandarea zilei de 20 iulie 2020, Săgetător:

Ți-a intrat în minte un scenariu urât și acum nu mai poți scăpa de el. Comunicarea cu partenerul(a) de viață te va ajuta să te simți mai puțin tensionat(ă). Acceptă ajutorul unei rude și vei scăpa de greutatea ce apasă pe umerii tăi.






Recomandarea zilei de 20 iulie 2020, Capricorn:

Se anunță o călătorie în interes de serviciu care te cam indispune, dar nu e cazul să rămâi angrenat(ă) în starea asta. Te vei întoarce cu forțe noi și ceva aprecieri. Urmează o perioadă bună pentru investiții și multe câștiguri financiare.


Recomandarea zilei de 20 iulie 2020, Vărsător:

Investește toată această energie și nu te plânge de oboseală. Un/o prieten(ă) te invită la munte și nu ai de gând să-l/o refuzi din cauza banilor.


Recomandarea zilei de 20 iulie 2020, Peşti:

O schimbare de imagine, de serviciu sau poate de locuință te obosește și fascinează. Totul este nou. Și tu vei fi o persoană nouă. Cineva te va cuceri iremediabil.





duminică, 19 iulie 2020

Horoscopul zilei de luni, 20 iulie 2020

Horoscop 20 iulie 2020, Berbec:

Micile obstacole emoționale care au făcut ca relaţia voastră sentimentală să fie tensionată vor dispărea astăzi. Petreceţi un timp împreună, aţi putea chiar pleca într-o mică expediţie, în afara oraşului, pentru a scăpa de aglomeraţie. Discutaţi deschis despre problemele din ultima vreme, căci doar aşa veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun.


Horoscop 20 iulie 2020, Taur:

Taurii sunt fericiţi până peste cap în această perioadă, căci dragostea şi-a făcut loc în viaţa lor. Această persoană specială pe care aţi cunoscut-o recent vă va aduce multă bucurie şi bunădispoziţie. Fiţi sinceri(e) mai ales cu voi, nu vă temeţi şi nu încercaţi să demonstraţi că sunteţi altcineva, pentru că nu veţi face o impresie bună. Până la urmă sentimentele trebuie să fie reale, nu create în urma unei iluzii.


Horoscop 20 iulie 2020, Gemeni:

O poveste din trecut aprinde flacăra iubirii pentru Gemeni. S-ar putea ca cineva special care a făcut, la un moment dat, parte din viaţa voastră, să reapară cu propunerea unei împăcări. Depinde însă doar de voi, de sentimentele pe care le aveţi şi de încrederea pe care i-o mai purtaţi, dacă sunteţi dispuşi(se) să acordaţi o a doua şansă.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Horoscopul zilei de duminică, 19 iulie 2020


Horoscop 19 iulie 2020, Berbec:

Unul(a) dintre prietenii(ele) voştri(astre) va încerca să vă atragă atenţia în mod deosebit astăzi. S-ar putea să fie de fapt chiar îndrăgostit(ă) de tine, lucru pe care l-ai mai auzit de la cei(le) cunoscuţi(te) în trecut, însă nu ai luat în considerare ori nu ai crezut. Ar fi momentul să purtaţi o discuţie şi să fiţi sinceri(e), căci dacă şi voi aveţi sentimente faţă de această persoană, aţi putea începe o frumoasă poveste de dragoste.


Horoscop 19 iulie 2020, Taur:

Taurii ar putea avea o dsicuţie aprinsă cu un/o prieten(ă) apropiat(ă). Dacă v-a minţit în legătură cu un aspect important din viaţa voastră, într-adevăr aveţi toate motivele să vă exprimaţi supărarea. Cântăriţi însă gravitatea evenimentului şi cât vă va afecta în viitor relaţia cu acesta(asta). Discutaţi deschis pentru a ajunge la un punct comun, altfel drumurile voastre s-ar putea separa.


Horoscop 19 iulie 2020, Gemeni:

Gemenii dau în această zi dovadă de pozitivitate şi mai ales de energie în compania prietenilor(elor). Veţi aduce bunadispoziţie în grup, mai ales că în ultima vreme aproape toţi(ate) aţi fost destul de stresaţi(te) ori ocupaţi(te) cu alte aspecte ce ţin de natura profesională. Aţi putea organiza o petrecere ori, de ce nu, un concediiu împreună. Toată lumea va fi de acord cu propunerea voastră.






Horoscop 19 iulie 2020, Rac:

Racii au primit sarcina importantă de a organiza o mare petrecere surpriză pentru cineva drag. Asiguraţi-vă că aveţi toate detaliile puse la punct, toate persoanele invitate şi că totul se va desfăşura aşa cum trebuie. Veţi fi apreciaţi(te) pentru efortul depus şi vă veţi distra copios alături de cei(le) dragi.


Horoscop 19 iulie 2020, Leu:

Fii mai deschis(ă) cu cei(le) care te înconjoară și lasă-i(le) să te descopere așa cum ești, fără frică și fără bariere. Vorbește-le despre pasiunile tale și ai să afli că aveți multe în comun. E posibil să te compleșească toată atenția primită însă nu te lăsa doborât(ă). Arată lumii adevărata ta față. Chiar și imperfecțiunile pot fi atrăgătoare!


Horoscop 19 iulie 2020, Fecioară:

Astăzi esti extrem de focalizat(ă) pe ceea ce ai de făcut așa că ți se întâmplă să observi din timp anumite obstacole încă necunoscute de ceilalți(lelalte). Fii atent(ă) cum le atragi atenția. Nu ești deloc de ajutor dacă doar arăți cu degetul și te plângi că lucrurile nu merg în direcția potrivită. Fii constructiv(ă), fii parte din soluție și ai să vezi că orice obstacol poate fi depășit.






Horoscop 19 iulie 2020, Balanţă:

Nu știi tu prea multe despre evenimentele care se petrec în această perioadă, însă ai o inimă mare care compensează orice neajuns. Fii bun(ă) și empatic(ă) și vei descoperi prieteni(e) valoroși(ase). Ar trebui să te apropii de oameni care aduc valoare vieții tale. Până la urmă, calitatea vieții noastre este puternic influențată de calitatea relațiilor noastre.


Horoscop 19 iulie 2020, Scorpion:

Astăzi ești axată pe finanțe și orice tranzacție va fi analizată în detaliu. Verifici bonul de la magazin, citești de mai multe ori contractele de semnat, îți arunci un ochi peste extrasul de cont. Nu ratezi nimic. Nu încearcă nimeni să te păcălească, însă ți-ai dat seama că ar trebui să fii mai conștiincios(asă) cu banii tăi și cu felul în care alegi să-i cheltui.


Horoscop 19 iulie 2020, Săgetător:

Zi plină pentru Săgetători. Chiar dacă este weekend, ești plin(ă) de idei și te gândești la tot felul de proiecte cu care vrei să-ți impresionezi șefii(ele). Te-ai săturat să stai în umbra colegilor(elor) și vrei mai mult. Ești un exemplu de curaj şi ambiţie. Sfatul aștrilor pentru tine este să nu bați în retragere oricât de multe obstacole îți apar în cale.






Horoscop 19 iulie 2020, Capricorn:

Capricornii trec prin momente dificile, însă această zi este ca o gură de oxigen. Bucură-te de tot ce este frumos pentru că duminică vei avea parte de experienţe incredibile. Sfatul aștrilor pentru tine este să nu bați în retragere și să nu te lași copleşit(ă) de pesimism. Orice problemă are o rezolvare, iar tu vii cu soluţii cel puţin geniale.


Horoscop 19 iulie 2020, Vărsător:

Vărsătorii ar face bine să nu se abată de la ce au plănuit pentru această zi. Dacă ai de finalizat un proiect important, trebuie să te mobilizezi, deții toare resursele necesare. Seara, un/o prieten(ă) cu care nu ai mai vorbit de mult timp îți va da o veste extraordinară. Realizezi că viața ta este pe cale să se schimbe radical.


Horoscop 19 iulie 2020, Peşti:

Peştii vor fi intrigaţi. În a doua parte a zilei, realizezi că un/o prieten(ă) a acționat cu rea intenție și te-a păcălit. Sfatul aştrilor este să nu te lași doborât(ă), ci să te mobilizezi. Este momentul să iei măsuri ca să nu ți se mai întâmple asta şi în viitor. Dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, în această seară este posibil să-ți găsești jumătatea.





sâmbătă, 18 iulie 2020

Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 iulie 2020


Horoscop 18 iulie 2020, Berbec:

Berbecii au astăzi de luat o decizie grea. Analizaţi întreaga situaţie în amănunt şi gândiţi-vă care ar trebui să fie finalul potrivit. Cereţi sfaturi prietenilor(elor), familiei, povestiţi, fiţi deschişi(se), fără să vă fie teamă să vorbiţi despre problemele voastre, căci aşa veţi ajunge la o concluzie benefică vouă.


Horoscop 18 iulie 2020, Taur:

Ar trebui să știți până acum că perfecțiunea pur și simplu nu există, iar încercarea aceasta de a o atinge s-ar putea doar să vă consume. Aţi putea merge într-o vacanţă de câteva zile alături de cineva drag departe de aglomeraţia oraşului. Închideţi telefonul pentru un timp şi evitaţi să staţi conectaţi, căci stresul doar vă va acapara mai tare. Relaxaţi-vă.


Horoscop 18 iulie 2020, Gemeni:

Gemenii se gândesc la o schimbare drastică în viaţa lor, fie că vorbim de anumite persoane de care vor încerca să se îndepărteze, fie despre o schimbare de imagine ori de o reamenajare a casei, pur şi simplu. Orice aţi face, cereţi înainte de toate sfatul unui(ei) profesionist(e), altfel aţi putea regreta noua tunsoare ori mobila neinspirată pe care aţi comandat-o sub impulsul momentului.






Horoscop 18 iulie 2020, Rac:

Dragi Raci, concentraţi-vă atenţia asupra acelor proiecte importante pe care trebuie să le terminaţi fără nici cea mai mică greşeală. Doar aşa veţi atrage aprecierea superiorilor(arelor) şi le veţi demonstra că daţi dovadă de profesionalism, forţă de muncă şi dedicare. Cine ştie, poate vi se va propune chiar şi o mărire de salariu.


Horoscop 18 iulie 2020, Leu:

Alătură-te efortului colectiv și te vei simți bine că ești implicat(ă), chiar dacă nu consideri că ai multe de câștigat. Încearcă să nu mai abordezi lucrurile din punct de vedere personal, ci să fii motivat(ă) să acționezi pentru binele comun, nu doar fericirea și confortul tău. Orice ar fi, fă un gest care este generos, simplu și politicos.


Horoscop 18 iulie 2020, Fecioară:

Ai grijă la o persoană care folosește tactici ascunse să obțină ce vrea. Și tu și această persoană negociați cu cineva care este predispus să cedeze șiretlicurilor în fața ideilor logice. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să te cobori la nivelul adversarului(ei). Dar poate însemna că trebuie să regândești cât de importantă este această victorie pentru tine. Dacă „judecătorul(area)” cade așa ușor în capcană, ce mai înseamnă aprobarea lui/ei pentru tine?






Horoscop 18 iulie 2020, Balanţă:

O intrare neașteptată în lumina reflectoarelor este ceva ce ar trebui să te bucure azi. Orice teamă de a fi în centrul atenției este nejustificată, deoarece publicul este extrem de prietenos. Peste toate, fii calm(ă). Toată lumea te susține și te poți folosi de această energie pozitivă pentru a face o impresie bună. Inima ta se luptă cu o alegere. Împărtășește dilema cu cineva care nu este familiarizat cu trecutul tău și obține o perspectivă nouă.


Horoscop 18 iulie 2020, Scorpion:

Există un timp și un loc potrivit să amesteci finanțele cu prietenii(ele), dar sigur nu acum. Toate semnele spun că ar trebui să îți separi azi prietenii(ele) și banii. Asta include gesturile generoase, deci nu te oferi nici măcar să cumperi o cafea cuiva. Și lasă-i(le) pe ceilalți(lelalte) să înțeleagă, delicat, că îți poți plăti singur(ă) mâncarea. Există mari șanse ca o persoană să se simtă folosită.


Horoscop 18 iulie 2020, Săgetător:

Sâmbătă, Săgetătorii s-ar putea certa cu un/o prieten(ă) foarte apropiat(ă). Sfatul aștrilor pentru tine este să-ți păstrezi calmul și să te gândești bine înainte să începi un conflict cu această persoană. Pot fi spuse lucruri grele, care nu mai pot fi luate înapoi. Dacă ești combătut(ă) cu argumente solide, fă un pas înapoi și acceptă faptul că s-ar putea să nu ai dreptate. În plan financiar, vei primi o ofertă pe care nu o poți refuza.






Horoscop 18 iulie 2020, Capricorn:

Pentru Capricorni, ziua de sâmbătă s-ar putea dovedi una mai dificilă. Apare o problemă pe care trebuie să o rezolvi, pentru că nu suferă amânare, indiferent că este vorba despre profesie sau viața personală. Sfatul aștrilor pentru tine este să rămâi fidel(ă) ideilor tale și să găsești un mod mai diplomatic de a te impune. În plan sentimental, dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, este foarte posibil ca în această seară să îți găsești jumătatea.


Horoscop 18 iulie 2020, Vărsător:

Astăzi, o decizie luată Vărsători ar putea provoca unele nemulțumiri în familie. Dacă este vorba despre o chestiune financiară, nu te repezi. Ascultă și părerile celorlalți(te), pentru a ajunge la un numitor comun. În plus, s-ar putea să auzi o idee care poate aduce satisfacții bănești considerabile în viitorul nu foarte îndepărtat. Seara, partenerul(a) de viață te va surprinde cu un cadou foarte scump, un lucru pe care ți-l doreai de multă vreme.


Horoscop 18 iulie 2020, Peşti:

Unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiei Pești simt nevoia unei schimbări majore pe toate planurile. Iar lucrurile au toate șansele să ia traiectoria pe care ți-o dorești. În plan profesional, apar noi oportunități, un nou loc de muncă sau o nouă funcție, iar în viața personală este posibil să iei o decizie radicală. Horoscopul îți recomandă să cântărești bine orice pas pe care îl faci în perioada următoare, chiar dacă pare că totul curge în avantajul tău.





vineri, 17 iulie 2020

Recomandarea zilei de 17 iulie 2020

Recomandarea zilei de 17 iulie 2020, Berbec:

Este indicat să analizați oportunitățile financiare care vă ies în cale. Unele promisiuni mai vechi se vor concretiza sau cine știe poate fi vorba chiar de o schimbare a funcției.


Recomandarea zilei de 17 iulie 2020, Taur:

Fiţi prudenţi(te). Va trebui să faceţi o deplasare în afara orașului, iar acest lucru vă poate destabiliza. Luaţi totul cu calm, căci plimbarea vă poate aduce beneficii!


Recomandarea zilei de 17 iulie 2020, Gemeni:

Aveţi răbdare, căci în curând viața vă va surprinde în cel mai frumos mod. Aţi ajuns într-un moment în care vă doriţi stabilitate și aveţi impresia că norocul vă tot ocolește.


Recomandarea zilei de 17 iulie 2020, Rac:

Ar fi bine să fiţi foarte atenți(te) la trafic azi. S-ar putea să întârziaţi la o întâlnire pe care o aveaţi stabilită, iar acest lucru vă va enerva rău.






Recomandarea zilei de 17 iulie 2020, Leu:

Atenție la cheltuieli și la modul în care vă gestionați finanțele în următoarea perioadă!


Recomandarea zilei de 17 iulie 2020, Fecioară:

Fiţi prudenți(te) atunci când vine vorba de relația cu partenerul(a) de viață. Impulsivitatea caracteristică acestor nativi(e) riscă să creeze divergențe în relația de cuplu.






Recomandarea zilei de 17 iulie 2020, Balanţă:

Aveţi parte de o zi agitată. Sarcinile de la birou vă copleșesc însă nu trebuie să uitaţi că munca nu rămâne niciodată nerăsplătită.


Recomandarea zilei de 17 iulie 2020, Scorpion:

Sunteţi foarte cicălitori(are) azi. Aveţi grijă la vorbele pe care le rostiți! Nu este nimeni obligat să vă accepte toanele.


Recomandarea zilei de 17 iulie 2020, Săgetător:

Nu lăsaţi pe mâine treburile gospodărești pe care vi le-aţi însușit. Acest lucru poate crea divergențe cu membrii(ele) familiei.






Recomandarea zilei de 17 iulie 2020, Capricorn:

Aveţi parte de multă popularitate. Aveți grijă cum gestionați situația la birou, căci acest lucru poate crea divergențe cu colegii(ele) de muncă!


Recomandarea zilei de 17 iulie 2020, Vărsător:

Aveţi tendința de a considera că deţineţi dreptatea absolută, lucru cu care superiorii(arele) nu sunt deloc de acord. Atenție la cum vă comportați!


Recomandarea zilei de 17 iulie 2020, Peşti:

Vi se recomandă azi multă relaxare. Poate un concediu la munte este tot ce aveți nevoie. Programați o ieșire și nu mai stați pe gânduri!





joi, 16 iulie 2020

Horoscopul karmic al lunii august 2020

Urmează o perioadă extrem de interesantă pentru foarte multe zodii, din punct de vedere karmic. Dar ce înseamnă karma? Conform definiției oficiale, karma este un concept filosofic, prin care nicio acțiune nu rămâne fără urmare. Karma poate fi explicația a două cunoscute proverbe românești: „Ce semeni aia aduni” sau „Cum îți așterni așa dormi”. Luna august 2020 vine cu surprize de proporții în special în viețile Fecioarelor, Leilor și Capricornilor.

Persoanele născute în zodia Berbecului sunt în continuare în aşteptare pe planul carierei și nu trebuie să se expună oricât de încrezători(are) ar fi că lucrurile sunt pe făgașul normal. Răbdarea e de aur în aceste momente.

Nativii(ele) născute în semnul Taurului muncesc foarte mult și obțin rezultate impresionante. Le este apreciată în sfârșit autoritatea pe care au pierdut-o din cauza intrigilor care s-au creat în cercul lor de prieteni(e), în ultima perioadă.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Horoscopul zilei de vineri, 17 iulie 2020


Horoscop 17 iulie 2020, Berbec:

Dragi nativi(e) Berbec, este momentul prielnic pentru a vă pune ordine în gânduri. Încercaţi să vă distanţaţi de persoanele care nu vă vor binele, mai ales dacă simţiţi constant înţepături din partea lor. Bazaţi-vă pe încrederea persoanelor apropiate şi nu vă lăsaţi afectaţi(te) de vorbele unor oameni care v-ar putea invidia.


Horoscop 17 iulie 2020, Taur:

Taurii simt nevoia de distracţie, însă aştrii vă recomandă să mai aşteptaţi puţin. Întâmplările din ultimele zile vă vor pune puţin pe gânduri, deoarece ar trebui să fiţi mai precauţi(te). S-ar putea ca o persoană specială să vă invite la o cină romantică. Voi ştiţi cel mai bine ce este de făcut.


Horoscop 17 iulie 2020, Gemeni:

Astăzi, Gemenii vor face o alegere extrem de importantă în dragoste. Gândiţi-vă bine căci se poate să fie un moment pe care nu îl veţi uita vreodată. Să fie un semn al despărţirii ori din contră o cerere în căsătorie extraordinară, doar voi ştiţi. Important este să nu regretaţi decizia pe care o faceţi şi să nu fiţi nicidecum manipulaţi(te), nici chiar de familie.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Horoscop săptămânal: 20-26 iulie 2020


Horoscop 20-26 iulie 2020, Berbec:

Deși atitudinea celui(ei) pe care îl/o iubiţi poate fi discutabilă și voi sunteţi mult prea pretenţioşi(ase) cu persoanele din jur. Zilele acestei săptămâni vă scot din zona de confort. Aştrii vă îndeamnă să acţionaţi. Adoptaţi cu înflăcărare orice statut social care vi se alocă deoarece ştiţi că schimbarea se află în voi. Nu mai luaţi vina asupra voastră atunci când vine vorba de nereuşitele persoanelor din jur.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Taur:

Descoperirea unui nou sens al propriei vieți vă întreține motivația de a face lucruri care vă satisfac și vă alimentează dorința de a vă autodepăși. Aveţi o viziune foarte limpede asupra tuturor lucrurilor din jurul vostru. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii(le) nu vă va putea abate atenția de la obiectivele stabilite. A fi înconjuraţi(te) de prieteni(e) și familie este pentru voi un dar de neprețuit.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Gemeni:

Lucrurile încep să prindă contur în plan profesional. Vă simţiţi protejaţi(te) cu adevărat de persoanele care contează pentru voi, iar asta este important. Aveţi nevoie tot timpul de adrenalină. Tot ceea ce faceţi are ca factor decisiv frecvenţa de senzații puternice pe care le resimţiţi. Niciodată lucrurile nu au fost mai evidente pentru voi în ceea ce privește dinamica din cuplu.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Recomandarea zilei de 16 iulie 2020


Recomandarea zilei de 16 iulie 2020, Berbec:

Fiţi atenți(te) la relația cu partenerul(a) și la parteneriatele de afaceri. Încercaţi să le îmbinați într-un mod calculat, pentru a evita reproșurile persoanei iubite.


Recomandarea zilei de 16 iulie 2020, Taur:

Gândiţi pozitiv azi. Situațiile stresante din ultima perioadă și-au pus amprenta asupra vieții însă nu trebuie să uitați că vindecarea vine din interior.


Recomandarea zilei de 16 iulie 2020, Gemeni:

Fiţi atenți(te) la tot ce se petrece în jurul vostru. Momentele grele din planul familial vă cam dau bătăi de cap însă răbdarea este cea care rezolvă orice.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





miercuri, 15 iulie 2020

Horoscopul zilei de joi, 16 iulie 2020


Horoscop 16 iulie 2020, Berbec:

Berbecii trec astăzi printr-o schimbare completă de imagine. Aveți curaj, ieșiți din zona voastră de confort și optați pentru o nouă apariție în fața cunoscuților(telor). Îi/le veți lăsa categoric pe toți(ate) cu gura căscată și veți primi sute de aprecieri. Ziua se va termina în compania persoanei dragi.


Horoscop 16 iulie 2020, Taur:

Taurii își fac planuri de vacanță. O excursie alături de sufletul vostru pereche vă va garanta o apropiere mai mare și poate chiar veți reuși să discutați mai mult și să încheiați anumite tensiuni din trecut ori discuții rămase fără un final benefic fiecărei părți. Urmează o perioadă frumoasă din punct de vedere sentimental.


Horoscop 16 iulie 2020, Gemeni:

Dragi Gemeni, bucurați-vă de tot ceea ce vă înconjoară. Aștrii anunță vești bune pentru voi, atât din punct de vedere profesional cât și emoțional. Spre seară ați putea petrece câteva ore în compania celor apropiați(te). Discutați despre planurile voastre de viitor, oferiți sfaturi și ascultați-le pe cele venite din partea persoanelor dragi.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Horoscop indian, 13-19 iulie 2020


BERBEC, Mesha:

O persoană apropiată vă poate pregăti o surpriză (nu se ştie dacă e plăcută sau nu). Este o săptămână prielnică pentru a începe ceva nou. Poate un proiect de dezvoltare personală care să vă aducă bucurie şi linişte în familia dumneavoastră. Intuiţia voastră este în acţiune şi vă poate îndruma într-o direcţie pozitivă, dacă o urmaţi. La serviciu, eforturile voastre susţinute sunt apreciate de către şefi(e).


TAUR, Vrishabha:

Aveţi grijă la deciziile pe care le luaţi în această perioadă. S-ar putea să fiţi influenţaţi(te) de starea de tensiune colectivă. Nu e cel mai potrivit moment pentru luarea unor decizii care să vă schimbe viaţa la 180 de grade, mai ales că nici nu prea aveţi libertate de mişcare în acest moment. Vă puteţi schiţa planuri, dar nu treceţi, însă, la punerea lor în practică.


GEMENI, Mithun:

Atenţie la alimentaţia voastră în această săptămână. Veţi observa că şi starea de spirit vi se va schimba dacă digestia se produce corect. Înlăturaţi din meniul vostru alimentele la care sunteţi sensibili(e), chiar dacă vă este poftă.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Semnele zodiacale cu puteri paranormale


1. Peştii:

Visele voastre sunt premonitorii, iar voi primiţi de multe ori fără să fiţi conştienţi(te) de asta, mesaje subtile din universurile paralele, pe care le folosiţi pentru a anticipa activităţile voastre în viitor. Voi sunteţi capabili(e) să exploraţi părţile cele mai întunecate ale subconştientului şi să descoperiţi secrete care vă vor ajuta în lumea reală. Nu de puţine ori intuiţi schimbările dramatice din viaţa persoanelor dragi, dar mai ales lucrurile frumoase pe care vi le doriţi cu intensitate.






2. Vărsătorii:

Se spune despre voi că visaţi adesea şi că se întâmplă des ca visele voastre să se confunde cu realitatea a doua zi. Sunteţi miraţi şi voi de faptul că ceea ce vedeţi în vise se poate arăta şi în universul real, chiar dacă există anumite diferenţe. Însă, voi sunteţi dotaţi(te) cu abilitatea de a citi gândurile persoanelor din jur, pentru că aveţi o sensibilitate anume cu care interpretaţi foarte uşor privirile, zâmbetul sau cea mai mică schimbare de pe faţa interlocutorilor(arelor) voştri(astre).


3. Fecioarele:

Voi sunteţi foarte atenţi(te) la toate detaliile din jurul vostru, adunaţi o mulţime de informaţii folositoare şi speculaţi slăbiciunile celorlalte persoane. Tocmai de aceea, voi sunteţi în stare să analizaţi cu mai multă siguranţă decât cei(le) din jur derularea unor evenimente în viitorul apropiat. Cu alte cuvinte, probabilitatea ca ceva să se întâmple aşa cum spune o persoană născută în această zodie este de aproape 100%. Iar când vă pasă foarte mult de un anumit proiect, sunteţi siguri(e) că acesta se va executa exact aşa cum aţi calculat voi, doar dacă nu intervine vreo nenorocire, deşi şi pe aceasta o luaţi în calcul şi analizaţi pierderile.